ເອົາຊອດອອກຈາກຄວາມຮ້ອນແລະຕື່ມໃສ່. ສີແລະສານສະກັດຈາກ. ຖອກສິ່ງທັງ ໝົດ ໃສ່ແຜ່ນເຈ້ຍອົບທີ່ມີໄຂມັນ. ຂີ້ຝຸ່ນ. ມັນກັບ້ໍາຕານຂອງ confectioner ໄດ້. ປ່ອຍໃຫ້ປະສົມເຢັນ, ແລະແຕກມັນຂຶ້ນ. ເຈົ້າສາມາດ. ເຮັດໃຫ້ແຜ່ນທີ່ເຢັນເປັນຕ່ອນໃຫຍ່ພຽງພໍສໍາລັບການດູດໃສ່, ຫຼືຂັດມັນເປັນ. ໄປເຊຍກັນເພື່ອຈຸດປະສົງຕົບແຕ່ງ. ນອກນັ້ນທ່ານຍັງສາມາດເກັບຮັກສາເຂົ້າຫນົມອົມຂອງທ່ານເພື່ອເຮັດມັນ. ສໍາລັບການນີ້ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຂົາແບບພົກພາ. ກະປ໋ອງແລະກ່ອງທີ່ມີອາກາດແຫນ້ນແ 2024 ອັບເດດລາຍຊື່ເບີໂທລະສັບຈາກທົ່ວໂລກ ມ່ນເຫມາະສົມສໍາລັບຈຸດປະສົງນີ້ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກມັນປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ເຂົ້າຫນົມອົມ. ຈາກການໄດ້ຮັບການອ່ອນເກີນໄປໃນສະພາບອາກາດຊຸ່ມແລະຊຸ່ມ. ການຫຸ້ມຫໍ່ທີ່ເຫມາະສົມແມ່ນຍັງມີຄວາມຈໍາເປັນ. ເພື່ອຮັກສາມົດແລະສັດໃຫ້ຫ່າງໄກຈາກຄວາມຫວານ. ອີກທາງເລືອກ, ທ່ານອາດຈະຕ້ອງການ. ເພື່ອນໍາໃຊ້ກ່ອງເຂົ້າຫນົມອົມ + ທົ່ວໄປສໍາລັບການຫຸ້ມຫໍ່ເຂົ້າຫນົມອົມຂອງທ່ານໃນລັກສະນະທີ່ດຶງດູດ. ເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນສາມາດແຈກຢາຍມັນໄປຫາສະຖານທີ່ຕ່າງໆເພື່ອຈຸດປະສົງທາງທຸລະກິດ.
ການເຮັດເຂົ້າຫນົມອົມທຸກຊະນິດຄໍາແນະນໍາເພີ່ມເຕີມຂອງຈຸດປ່ຽນ. ສໍາລັບປະເພດຂອງການເຮັດເຂົ້າຫນົມອົມແມ່ນອຸນຫະພູມທີ່ເຫມາະສົມທີ່ແນ່ນອນ. ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ . ຜູ້ຜະລິດເຂົ້າຫນົມໃຫມ່ແມ່ນມັກຈະຜິດພາດ. ດັ່ງນັ້ນ, ມັນແມ່ນແນະນໍາໃຫ້ສູງ. ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເຮັດເຂົ້າຫນົມອົມຢູ່ເຮືອນ, ລົງທຶນໃນເຄື່ອງວັດແທກອຸນຫະພູມເຂົ້າຫນົມອົມ. ນີ້ ຈະ . ເຮັດໃຫ້ທ່ານສາມາດວັດແທກອຸນຫະພູມຂອງການປະສົມເຂົ້າຫນົມອົມຂອງທ່ານຢ່າງແທ້ຈິງໂດຍບໍ່ມີການອີງໃສ່ການ . ວິທີການບານແຂງ/ບານອ່ອນແບບເກົ່າ.
|